sâmbătă, 6 februarie 2010

oare vei fugi?

Se spune ca in timpul unei slujbe de duminica un mascat intra in biserica cu o mitraliera si le spune credininciosilor sa ramana cine este dispus sa incaseze un glont pentru Hristos... in cateva clipe, din 2000 de persoane care se aflau la slujba au mai ramas doar 20...restul au fugit care cum au apucat! Dupa acea barbatul si-a dat masca jos si a spus preotului ca acum poate continua slujba si ca l-a scapat de toti ipocritii care in timpul saptamanii nici nu se gandesc sa respecte poruncile lui Dumnezeu, iar duminica isi aduc aminte ca sunt credinciosi... Acum nu vreau sa incurajez lumea sa nu mearga la biserica, insa nu pot sa nu remarc ca multi merg sa se roage pentru bani, pentru bunastarea proprie si uita de fapt esenta slujbei si gandurile pure pe care ar trebui sa primeze in casa Domnului. Nu sunt o persoana care merge la slujba...de fapt de 2-3 ori pe an merg la biserica,insa consider ca adevarata credinta este cea din sufletul fiecaruia nu prezenta in fiecare sfarsit de saptamana intr-un loc in care multi vin doar de ochii lumii...

Un comentariu:

  1. Nici eu nu merg la biserica in mod regulat, iar daca ma duc, stau cateva minute si plec, ma deranjeaza zumzetul enoriasilor, care vorbesc despre orice, numai de Dumnezeu nu.
    Biserica a devenit un loc propice pentru socializare, oamenii nu se duc sa se roage, ci sa vorbeasca intre ei.
    Am cateva semne de intrebare in ceea ce priveste preotii si calugarii; ai vazut si tu pe la tv ce preocupari au unii, iar noi ne ducem si le sarutam mana si le cerem ajutorul... E trist! Consider ca ei sunt cu adevarat falsi, nu oamenii care se duc la slujba din ipocrizie, ci reprezentantii bisericii care L-au uitat pe Dumnezeu si s-au dedicat celor lumesti.

    RăspundețiȘtergere